Общи Условия

Общи Условия

Посещавайки www.saav.bg Вие се съгласявате със следните правила и условия за ползване:
www.saav.bg е собственост на “СААВ” ООД.

Съдържанието в сайта има само информационно предназначение. То няма консултативна насоченост и не бива да служи като основа за вземане на решения или предприемане на действия. По отношение приложимостта на някои аспекти от съдържанието се препоръчва да се консултирате със специалисти в съответната област или да се свържете със служител на “СААВ” ООД.

Всички елементи на сайта, в това число неговия дизайн, софтуер, бази данни, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на “СААВ” ООД.

Достъпът до информацията е безплатен.

Използването и достъпът до сайта www.saav.bg и неговото съдържание трябва да се извършва и възприема в съответствие със законите на Република България.

Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на “СААВ” ООД и точното цитиране на източника.

Правилата и условията за ползване на този сайт могат да бъдат променяни по всяко време от “СААВ” ООД и Вашето присъствие тук означава, че се съгласявате с последните промени в условията за ползване.

В никакъв случай не носим отговорност за загуби, пропуснати ползи или повреди възникнали от преглеждането, използването или посещението на този сайт или съдържанието му. Страницата www.saav.bg, може да съдържа технически неточности и грешки. Информацията в тях може да се обновява от време на време, а понякога може да е остаряла. Не поемаме отговорност за запазването на информация до определена дата, както и за невъзможността да го направим.

Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение. “СААВ” ООД не носи отговорност и не влияе върху съдържанието или поддържането на тези страници и не отговаря за вреди или наранявания, произтичащи от тяхното съдържание или поддържане.

Е-БЮЛЕТИН Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия

За Контакт с Нас

Имате въпроси? Ние ще отговорим на всяко ваше запитване.

Не е четимо? Сменете текста.

Въведете какво търсите и натиснете Enter