IV-та национална конференция на СБВПФ

От 11 до 13 ноември 2016 г. в х-л „Санкт Петербург“, в гр. Пловдив се проведе четвъртата национална конференция „Новости, тенденции и нормативни изисквания в производството на врати, прозорци и фасади“. Тя бе организирана от Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“.

Гости и лектори на конференцията бяха представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, Националното сдружение на общините в Република България и Арбитражния съд.

В рамките на форума се състоя кръгла маса по проблемите, свързани с пускане на пазара на строителни продукти, а сред обсъжданите теми бяха: оценяване съответствието на строителните продукти, съгласно изискванията на Регламент 305/2011; иновации; влияние на нормативните изисквания; предимствата на арбитража, препоръчителни клаузи и др.

Сред 250-те участника, представляващи фирми производители на врати, прозорци, фасади стъклопакети, профилни системи, обков стъкла и др. бе и фирма SAAV®, която както винаги се стреми да е в крак с новостите и да Ви предлага най-релевантни и иновативни решения, за да получите сигурността и качеството, от което се нуждаете. За нас вие сте специални!

Свръжете се с нас

Имате въпроси? Изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас.

Start typing and press Enter to search