Историята на СААВ

Историята на СААВ

  1. Начало
  2. »
  3. Историята на СААВ

Timeline

1999

Нашата история започна!

Фирма СААВ ООД започна дейността си в началото на 1999 г. с производство на навиваеми промишлени и гаражни врати, охранителни ролетки и външни ролетни щори и за кратко време се превърна в една от отличаващите се фирми в бранша. Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Слоганът на СААВ е “ЗА НАС ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ”. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както със своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си. Множеството препоръки, които СААВ ООД получи от значителен брой единични клиенти и строителни предприемачи, позволи да заеме челно място в сектора на гаражните врати и охранителните ролетки. С непрекъснато разширяващата се материална база и квалифициран персонал фирмата започна да изпълнява комплексни обекти на цели квартали от луксозни кооперации.

2002

Стартирахме нова работна линия

След закупуване на линия за изработка на PVC и алуминиева дограма през 2002 г., за кратко време, паралелно с основното досега производство на ролетни врати, фирмата разви и новото гореспоменато производство. За неговите нужди бе закупен специализиран софтуер и оборудвани компютъризирани работни места. В резултат на усилията на ръководството и на сътрудниците в офиса, за броени месеци, фирмата се утвърди на пазара за дограма, доказвайки качество на изпълнението и на този нов за нея пазар. Нивото на качество в тази дейност се определя на първо място от избраните системи дограма, а именно немската система SALAMANDER и алуминиевата система ETEM със своята надеждност и функционалност, характеризираща се с разнообразие от профили и цветова гама.

2004

Станахме един от учредителите на Асоциацията на българските производители на врати и прозорци

През 2004 г. компанията стана един от учредителите на Асоциацията на българските производители на врати и прозорци. Сдружението е редовен член на Българската стопанска камара и Българската търговско-промишлена палата.

2005

Закупихме оборудване за нов тип ролетни врати

През 2005 г. фирма СААВ ООД закупи оборудване за производство на нов тип ламел за ролетни врати, който е изцяло гладък. Технологията позволява да бъде изработен и двоен, за усилване здравината на ролетни врати с големи размери.

2006

Придобихме лиценз за ERP система

От началото на 2006 г. бе придобит лиценз и започна внедряването на ERP система, която обхваща всички процеси и дейности във Фирмата в реално време.

2006

Получихме сертификат за качество ISO 9001

На 31 юли 2006 г. СААВ ООД получи сертификат ISO 9001. Това е поредната стъпка, която направи фирмата в стремежа си за непрекъснато подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на клиента.

2008

Приключиха успешно изпитанията на навиваемите, гаражни врати произвеждани от СААВ ООД

През октомври 2008 г. приключиха успешно изпитанията на навиваемите, гаражни врати произвеждани от СААВ ООД. Полученият от НИСИ протокол за първоначално изпитване на типа на продукт и системата за производствен контрол прави СААВ ООД реален носител на знака за техническо съответствие СЕ, който знак става задължителен за всички продукти влагани в строителството на територията на ЕС от 01 февруари 2010г.

2008

Въведохме GPS система за нашите автомобили

От началото на 2008 г. успоредно с подновяване и разширяване на автопарка бе въведена GPS система за организация и контрол на мобилните групи.

2009

Отворихме нова производствена база

От началото на май 2009 г. отвори врати новата Производствена база на СААВ ООД за производство на дограми, охранителни ролетки, гаражни врати и щори в Лозен, близо до магистрала “Тракия”. На производствена площ от 1660 кв.м. и складова площ от 750 кв.м. е развито производство, съобразено с най-добрите Европейски практики.

2010

Регистрация на запазената търговска марка “СААВ”

С решение от 03.05.2010 г. на Патентното ведомство на Р. България е регистрирана запазената търговска марка “СААВ”.

2010

Открихме нова високо-технологична линия за прахово-полимерно боядисване

От месец октомври 2010 г. в Производствената база на СААВ® е в действие нова, високо- технологична линия за прахово-полимерно боядисване.

2010

Отворихме нов шоурум

От месец октомври 2010 г., отвори врати нов, просторен шоурум на фирмата в кв. Гео Милев, непосредствено до зала “Универсиада”.

2015

Инвестирахме в ново оборудване

2015г. бе характерна с инвестиции в оборудване, насочено към производството на алуминиеви прозорци и конструкции.За целта бяха закупени ъглонабивна пресова машина, нов двуглав циркуляр и нова компресорна система.

2016

Нов търговски офис

Открихме новият търговски офис на СААВ. На адрес бул.“Симеоновско шосе“ № 128 е позициониран отдел „Корпоративни  клиенти“, както и шоурум за крайни клиенти.

2016

СААВ получи сертификат RC2 за устойчивост на взлом

През януари 2016г. СААВ получи сертификат RC2 за устойчивост на взлом на произвеждания уникален от Фирмата продукт „Стоманени капаци за прозорци“.

2017

Нов център за обработка на алуминиеви профили

От месец февруари 2017г. е въведен в експлоатация нов център за обработка на алуминиеви профили. Високотехнологичното оборудване позволява да се постигне по-висока ефективност при изпълнение на окачени и вентилируеми фасади.

2018

СААВ ИНЖЕНЕРИНГ

СААВ ИНЖЕНЕРИНГ става юридически правоприемник на „СААВ“ и носител на всички сертификати и удостоверения на СААВ ООД.

2023

Сега

До момента СААВ ИНЖЕНЕРИНГ ООД има изградена дистрибуторска мрежа за охранителни ролетки и ролетните врати, която само на територията на София обхваща над 25 големи фирми и повече от 60 търговски обекта.

Е-БЮЛЕТИН Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия

Свръжете се с нас

Имате въпроси? Изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас.

Start typing and press Enter to search