„За Нас Вие сте Специални“

„За Нас Вие сте Специални“

 1. Начало
 2. »
 3. Референции

ЕТО НЯКОИ ОТ ХИЛЯДИТЕ РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КОРПОРАТИВНИ И ЧАСТНИ КЛИЕНТИ

СТРОИТЕЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

СТРОИТЕЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

"Бокал", "Пайп Систем", "Инфинити пропърти", "РС Инженеринг", "Димстрой", "АДВАЛ", "Евро Алианс Инженеринг" АД, "Стройинжект", "Планекс трейд", "ГБС", "Трейс-София" АД, "ДЖИ ПИ ГРУП" ООД, "Феърплей Интернешънъл" АД, "Геоплан" ЕООД, "Изола Петров", "Нафтекс Иненеринг", "Монолит-3", "Команс 2000" ООД, "Григо" ЕООД, "АРКО - Е" ООД, "ИНТИ" ООД , "Крос Интернешънъл" ООД, "Монимекс" ЕООД, ГУСВ, "Вес. Царовски-95" ООД, "Контракт сити" ООД, "Бета Ив Делта", "PAV", СД "Торин", "Ведарт" ЕООД, ЕТ "Веста", "София Истейтс" ООД, "Монолит Л", "Кара инженеринг" ООД, "НОМЕ.БГ", "Стар сити" ЕООД, "Равелин" ООД, "Енемона" АД

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ И ФИРМИ

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ И ФИРМИ

Ѕресіаl Еvеntѕ Grоuр Lоgіѕtісѕ Сеntеr (SEG), Борово център, Волаком, Ацом, Sofia Ring Mall, Mega Mall, Панорама Мол Плевен, МОЛ Парадайс, Мол "България Мол", "Метрополитен" ЕАД, "София Аутлет Център", МОЛ "Сердика център", "The MALL", "Техномаркет Европа", "Мобиком", "СОФИЯМЕЛ", "Евромаркет", "Врамед" АД, БОИЛА, "Биопрограма", "Нелас авточасти", "Интер Кар 3000" ООД, Автокомплекс "БОБИ" 90, "ХАЙ - ТЕК 2000" ЕООД, ЕТ "Атама", "Хепи Дриймс", "Евроком кабел", "Истра" - Своге, "Минера - Ко" ЕООД, "Western Union", "Атаро Клима", "Хлебни изделия - Лозенец", "LOT" Airlines, "Allianz", "Арома", БДЖ, "Вирджиния рекърдс", "Орифлейм", DHL, "2be", "Benetton", "Capasca", "Sisley", "Mötivi", "Esprit", "Juliany", "Lapen house", Прозорците и вратите на БИГ БРАДЪР 1, БИГ БРАДЪР 3 и ЗВЕЗДНА АКАДЕМИЯ.

ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И УЧРЕЖДЕНИЯ

ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И УЧРЕЖДЕНИЯ

Метрополитен София, МнВР - Посолство на Република България във Френската република и Княжество Монако, Стоматологичен факултет на ВМА, Испанско училище "Белекс", Пазари "Оборище" ЕАД, ХIII п-ка Лозенец , "В и К" ЕООД Плевен, Техникум по транспорта "Хенри Форд", Резиденция на Унгарския посланик, Посолство на Република Ирак, Пожарна - район Подуяне, "Автотранспорт - Слънчев бряг", ЧУ "Дрита"

Референции

отзиви от клиенти

 • ☆☆☆☆☆
  Днешният монтаж на щори, комарници, козирки и подпрозоречни первази приключи. Искам да попитам дали дължим допълнително средства, след окончателното финализиране на дейностите. Също така искам изкажа благодарност на всички екипи (от взематето на размерите, поставянето на дограмата и на щорите и комарниците) за точността, коректността и професионализма им. Останахме с огромно задоволство от тяхната работа. Благодарим и на Вас за бързината, с която реагирахте при запитването и впоследствие в процеса на работа, както и за внимателното отношение при възникналите въпроси. С удоволствие ще препоръчваме фирма СААВ на наши близки и познати. Желая на целиа Ви екип здраве и много успехи в личен и професионален план. Нина Цвекова

  Нина Цвекова
 • ☆☆☆☆☆
  Здравейте Ася, Искам да ви благодаря много за монтажа на дограмата! Много съм доволен както от самия монтаж, така и от обръщането на прозорците след това. Искам да похваля момчетата които монтираха дограмата (и особено Сашо, който е изключителен професионалист). Цял ден работиха почти без почивка и носиха тези тежки дограми и стъклопакети до третия етаж на ръка. Дори отказваха предложението ми за помощ и не се оплакаха нито веднъж за цял ден... Все пак като човек, който наблюдаваше отстрани - според мен имаха нужда от още един колега, който да им помогне с носенето. За другия Сашо с подмазването на прозорците нямам конкретни наблюдения, т.к. ги оставих да работят сами. Вече съм оправил апартамента и искам да ви попитам кога ще може да дойде човек да вземе размери за комарниците и външната щора? Поздрави, Иван

  Иван Андреев
 • ☆☆☆☆☆
  Здравейте, Ася, Благодаря, че оправдахте очакванията ми. Помня притесненията ми при първите разговори, все пак предстоеше "операция" на една "столетница" ;). Специални благодарности за Мартин, Петър и Бейти! Справиха се отлично. Поздравления за предложението на Петър за финалния естетически завършек. Вярвам, че ще заслужи отново поздравления.

  Ирена Иванова
 • ☆☆☆☆☆
  Искренно сме благодарни за вниманието към детайла и чудесните предложения! Това прави особена разликата да се пазарува от Вашата фирма: опитът и съветите, които предоставяте! Браво!

  Денко
 • ☆☆☆☆☆
  Впечатлена съм от организацията на целия Ви екип. Момчетата са много добри. Ще Ви препоръчвам на всеки.Получи се много добре/ще изпратя снимки. С удоволствие /когато ми се наложи/ пак ще съм Ви клиент. Пожелавам на всички много здраве и успех! БЛАГОДАРЯ ВИ!  

  Красимира Йорданова
 • ☆☆☆☆☆
  Бих искал да благодаря на колегите Ви, които дойдоха на два пъти да регулират гаражната врата. Бяха много любезни и компетентни и сега вратата работи безпроблемно. Също така решението, което намериха на проблема с луфта в горната част е много добро и сега вратата се затваря добре. Моля да препратите моите благодарности до управителите на фирмата, доколкото и те бяха въвлечени в случая.

  Валентина Димитрова
 • Добро утро, г-н Йорданов! Искам да благодаря на целия екип на SAAV. За пореден път Фирмата спе доказа като професионалист на едно много високо ниво. Изключително съм доволна от перфектната работа на момчетата от монтажните екипи, за които няма студ, сняг, дъжд- Спас, Ицо, Гришата, Росен, Пешо. Перфектен монтаж, перфектна организация. Разбира се това не би се случило без добрата работа на Жаки и Марти. Поздравления!!!

  Валентина Димитрова
 • Уважаеми г-н Йорданов, Бих искал да изкажа благодарността си за отличната работа, извършена от екипа на фирма „СААВ“ във връзка с изработването и поставянето на ролетна врата на гаража ми в комплекс „Слънчогледи“. Отношението на всички Ваши служители беше изключително професионално и изпълнението беше безупречно. Благодаря на Жаклина Аронова, Ася Попова, на екипа, който извърши монтажа на 7 септември, както и на Вас за предложената отстъпка и на г-н Радулов за осъществяването на контакта между нас! С удоволствие ще разчитам на услугите на фирма „СААВ“ в бъдеще, както и ще я препоръчам на мои близки и познати. Желая успех на Вас и на целия екип на фирма „СААВ“! С уважение, Александър

  Александър
 • Сърдечно благодаря на екипа на СААВ! Доказаха професионализма си с изработката и монтажа на дограмата в нашия дом. Труден обект...стара сграда в центъра на София, високи френски прозорци с дъга. Доверих им се, доверете им се и вие!

  Добрева
 • Уважаеми Г-н Йорданов, Уважаеми Г-н Иванов, С настоящето писмо бих искал да изразя своята благодарност за прекрасната работа на Вашият екип. В момента се занимавам със строителство на къща в Банкя и се обърнах към СААВ за няколко неща - Дограма Саламандър, гаражни врати, ролетни охранителни решетки, алуминиеви кепенци. Още при поръчката Г-жа Валентина Димитрова ми оказа пълно съдействи по избора на всеки един от изброените по-горе елементи. Всички неща бяха изпълнени и монтирани в срок и качествено. Бих искал да благодаря на Мартин, който се погрижи за взимането на точните размери, на монтажните екипи, които работеха изключително прецизно, на Николай Драганов, който контролираше процеса по монтажите. Искам да Ви кажа, че през целия период на строителството (за съжаление продължаващ все още), Вашата компания се открояваше над всички други, с които съм работил. Екипът Ви е страхотен, продуктите са страхотни. Поздравления. С най-голямо уважение и респект към постигнатото от Вас, Иван Иванов

  Иван Иванов
 • Здравейте! През 2007г. Вашата фирма остъкли балкон на мансардния ми апартамент /договор от 05.11.2007г./ Пътувах по време на ужасната градушка и много се притеснявах какво ще заваря в къщи. Покривът на остъкления ми балкон е без никакви повреди! На времето ми обяснихте, че ще е от специално закалено стъкло и действително поставеното от Вас стъкло се оказа много качествено. БЛАГОДАРЯ от сърце!

  Атанаска Попова
 • Здравей Радостина, Избрахме СААВ защото от самото начало ни вдъхнахте доверие. Вие сте един чудесен екип, на който искам да кажа: Благодаря ви за професионализма, отговорност и човешко отношение. Пожелавам на всички вас, да се радвате на отлично здраве и дълголетие, да сте щастливи и удовлетворени от това, което постигате,да сте винаги мотивирани и ентусиазирани да сбъднете мечтите си и това да става с лекота и по възможно най-добрия за вас начин! Пожелавам ви много любов, щастие, мир и хармония и много много професионални успехи!!!

  КАЛИСТО ТРЕЙД ООД
 • Здравейте, Пиша ви накратко, за да ви кажа, че съм изключително доволна от СААВ! - От консултацията в офиса в Гео Милев - От техника, който взе размерите - От обслужването по телефона - От монтажиста Нямам никакви забележки. Което е рядкост в наши дни! Ще се възползвам и в бъдеще от услугите ви и ще ви препоръчвам!

  Вихра Андреева
 • Здравейте Радостина. Въпреки че нямам преки впечатления за крайния резултат с удоволствие и облекчение подтвърждавам, че съм напълно удовлетворен от свършената работа. Снимките, които видях и отзивите на брат ми, чието мнение ценя, са достатъчно показателни за добре свършената работа. Искам във Ваше лице да благодаря на фирма Саав и на Вас персонално за професионалното и съвестно изпълнение на възложената поръчка и договор. От маркетинга, през техническата част, изпълнинието, монтажа, довършителните работи и координацията всичко беше изпълнено съвестно, качествено и в срок. Самият факт, че всички уточнения и формалности свързани с поръчката бяха договорени докато бях извън България, е доказателство за качеството на предлаганите от Саав услуги. Доволен съм, че във лицето на Саав намерих един коректен партньор, предлагащ пълен пакет от услуги с европйско качество и стандарти. Пожелавам на Вас, Вашите колеги и собсвениците на фирмата здраве, професинални успехи и все повече доволни клиенти.

  Георги
 • Изказваме нашата признателност и благодарност към Вашите служители Александър Пазвантов и колегите му Жоро... и Тошко... за отлично извършените дейности по изпълнение на договор 813/28.08.2012 г. с Вашата фирма.

  сем. Гребенарови
 • Привет от "Арктическо" Севлиево! С искрена благодарност за монтирана дограма! Ако бях отложила монтажа при днешните, -32 градуса, просто пингвините щяха да са полегнали до мен! Благодаря на целия екип! За сега сме изключително доволни, температурата в помещенията се вдигна с 3-4 градуса и няма капка конденз /много се гордея/. Единствено се нервирам, че сложихме механични, вместо автоматични щори. Но ще коментираме въпроса в последствие, какво може да се направи за моя душевен комфорт! С пожелание за здраве,много топлина в сърцата и доволни клиенти като мен!

  Дарина
 • Здравейте, бих искала да изкажа специални благодарности на Бисер Василев, който с екипа направи и невъзможното, възможно:) Възхитена съм от маниера и професионализма Ви. Когато се колебаехме от къде да купим дограма, прочетох много позитивни отзиви за Вас, и сега с опит и от сърце се присединявам само със суперлативи за Вашата работа! Благодаря Ви за прекрасните прозорци и повече за човешкото отношение! Желая на целия Ви екип много успехи!

  Петя Митова
 • Здравейте, имахме уговорка за монтаж на усилен обков на 03.01 в 14:00 часа. Служителите на вашата фирма дойдоха точно в уговорения час, държаха се много културно и професионално, съобразиха се с факта, че работят в периода от 14 до 16 часа и направиха всичко възможно да не вдигат шум, не оставиха след себе си отпадъци, не изцапаха, монтираха обкова и настроиха вратите и прозорците много прецизно (сега дори и прозорците, които преди имаха проблеми с провисване и отварянето в едната посока, вече се отварят и затварят идеално). Самият обков също изглежда качествен, здрав и надежден. Тъй като сме много доволни от всичко, описано дотук, както и поради факта, че скоро не ни се беше случвало да попаднем на фирма, която да се отнася толкова добре към клиентите си и да извършва толкова качествена работа, искам да изкажа нашите похвали и благодарности към двамата служители (чиито имена, за съжаление, не знам) и като цяло към фирма СААВ за професионализма й.

  Мартин Маринов
 • Yvajaemi gospoda, Izkazvam svoiata blagodarnost na vashata firma, koiato tochno i akyratno izpalni dogovora ni za demontaj na stara i montaj na nova PVC dograma na 16.07.2010 g. Vashite slyjiteli Ivalin Petrov i Boris Boianov se spravixa mnogo dobre s demontaja i montaja i izpalnixa vsichki nashi iskania, za koeto im blagodarim. Radvame se, che vi ima v Balgaria i vi jelaem da ste zdravi i da imate yspeshen biznes.

  Natasha Boyadjieva
 • Здравейте, Искам да изкажа задоволството от качеството на щорите, от професионалното им монтиране, а така също и от чистотата, която Вашите монтажници оставиха след себе си. Отлична работа.

  Валери Величков
 • Уважаеми господа Йорданов и Иванов, Аз съм нов клиент на фирма СААВ и бих желал да изкажа своята благодарност за профеионалното отношение на фирма Ви, както и всички ваши служители, с които се срещнах в процеса на работа. Започвайки от госпожица Славина Христова, която ме посъветва за различните аспекти на предлаганите от вас продукти и ме насочи какво е най-доброто решение за нуждите ми. Тя бе любезна и с внимание отговори на милионите ми въпроси. Получих детайлна информация за абсолютно всичко, което ме интересуваше. След това дойде г-н Мартин Петков, който отново беше изключително прецизен и с негова помощ детайлте бяха финализирани. Получих професионални съвети и насоки за различни опции, които допълнително улесниха избора ми. Момчетата, които дойдоха да монтират бяха изключително прецизни. Работиха 12 часа в апартамента ми и изгладиха абсолютно всички детайли без да ми се е налагало аз да изисквам нищо от тях. Обясниха ми с подробности какво правят и защо го правят и дори за момент не показаха нерви, въпреки че работата продължи дълго предвид нуждата от прецизен демонтаж, съпътстван със снимки, на предишната дограма. Перфектна работа! (Нямам техните е-мейли, за това ще съм благодарен ако отново ги поздравите от мое име за добре свършената работа) На финала днес дойде г-н. Пазвантов, който извърши довършителните работи. Отново без забележки, всичко беше направено тип-топ. С радост пиша това писмо, защото не ми се случва често да изказвам благодарности на Български контрагенти, а вярвам че когато нещо е свършено добре обратната бръзка е също толкова важна, както и когато нещата не са професионално извършени.

  Асен Цекин

Е-БЮЛЕТИН Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия

Свръжете се с нас

Имате въпроси? Изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас.

Start typing and press Enter to search