Партньори

Партньори

  1. Начало
  2. »
  3. Партньори

Брандове

SAAV

SALAMANDER е един от водещите производители на профилни системи от PVC за врати и прозорци, който стриктно селектира и лицензира фирмите, производителки на готовия вече продукт. Всяка компания е одитирана и одобрена от германския партньор по критерии за качествена работа и се контролира и проверява в процеса на работа.

ЕТЕМ е една от водещите компании за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа. С над 40 години опит в секторите проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви индустриални профили, ЕТЕМ е фирма, която предлага продукти и услуги с добавена стойност на своите клиенти като изгражда с тях дълготрайни отношения, които се основават на доверие, почтеност и последователност.

SAAV

Световно признати – регионално ориентирани: От самото си създаване през 1854 г. WINKHAUS е семейно предприятие с изключителна иновативна политика и философия за развитие. Винаги, когато става въпрос за удовлетворяване на високите стандарти и изисквания на производители на дограма, за архитекти, собственици на сгради или крайни потребители, продуктите на WINKHAUS са техния първи избор. Но WINKHAUS отива по-далеч и предлага не само голям диапазон от продукти, но и цялостни системни решения и голям набор от полезни услуги.

REYNAERS ALUMINIUM е водеща европейска компания, специализирана в разработването и предлагането на иновативни и устойчиви алуминиеви решения за прозорци, врати, окачени фасади, плъзгащи системи, слънцезащитни и оранжерии. Тяхната работа е вдъхновена от стремежа за енергийна ефективност и желание да се поеме отговорност за околната среда.

SAAV

Специализацията на Групата на BENINCA е ясен избор, консолидиран чрез създаването на шест индустриални компании, които произвеждат и продават продукти по цял свят. Структура, която изисква максимална ангажираност в търсене и развитие за предвиждане на проблемите и решаване на сложността. Отделът за проектиране и развитие на групата се състои от екип от техници и електроинженери, които постоянно проектират продукти и системи, които интегрират най-новите технологии, чрез взаимодействието на работата между различните марки.

ALUMIL S.A. е най-голямата група за екструдиране на алуминий в Гърция и
сред водещите доставчици на алуминиеви архитектурни системи в Европа.

alumil-logo
SAAV

Schüco Group e водеща компания за системни решения за прозорци, врати, фасади, плъзгащи системи, технологии за сигурност и слънцезащита. В допълнение към тези иновативни продукти за жилищни и търговски сгради. Schüco работи с мрежа от партньори, които са обучени да произвеждат и инсталират системи Schüco.

Е-БЮЛЕТИН Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия

Свръжете се с нас

Имате въпроси? Изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас.

Start typing and press Enter to search