Защо да изберете SAAV

Защо да изберете SAAV

SAAV
  • Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите
    различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди, а така също и оптималното съотношение цена-качество.
  • Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.
  • Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001-2008, по която е сертифицирана фирмата.
  • Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.
  • Получавате 5 г. гаранция за дограмата и 2 години за гаражните врати, охранителни ролетки и щори. Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. СААВ е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.
  • Имате възможност да заявите измазване на вашите прозорци след смяната на дограмата. Довършването се извършва от екипи на СААВ и фирмата гарантира за неговото качество и срок на изпълнение.
  • Навиваемите врати на СААВ са единствените от рода си, на пазара, гаражни врати с валиден протокол за изпитване от НИСИ и са единствените с валидна декларация за съответствие и европейски знак за съответствие СЕ.
  • Всичко изброено по горе е гарантирано лично от Веселин Йорданов и Станислав Иванов.

Е-БЮЛЕТИН Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия

Свръжете се с нас

Имате въпроси? Изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас.

Start typing and press Enter to search